K akým outfitom môžete nosiť štýlové tenisky na platforme?

Dámy, ktoré túžia mať na výšku o niekoľko centimetrov viac, majú jednoduchý spôsob, ako tento subjektívny nedostatok dohnať. Topánky na opätku. Tie dokážu často zázraky a aj z dám priemernej výšky spravia dlhonohé modelky.

Chýbajúcu výšku si môžete pridať aj pohodlnejšie ako len vysokými opätkami

Len keď sú tie topánky na opätku také nepohodlné! Uznávame síce, že sú dámy, ktoré berú opätky ako svoju súčasť a dokážu v nich prakticky čokoľvek, ale vo väčšine budú tie, ktoré si vysoké opätky dávajú len na špeciálne príležitosti. A aj vtedy majú so sebou niečo pohodlnejšie na prezutie.

Ak však nechcete prísť o tieto extra centimetre výšky a zároveň chcete na bežné nosenie niečo pohodlnejšie, sú pre vás určené tenisky na platforme. A keďže už dávno neplatí, že tenisky sa hodia len na športovanie, môžete aj s teniskami na platforme vyčarovať zaujímavé outfity.

Napríklad na stretnutie s priateľmi si môžete obuť tenisky na platforme a k tomu si obliecť džínsy, niektoré z vašich obľúbených dámskych tričiek a rifľovú bundu. Príde vám takýto outfit ako z 80. rokov? To však neznamená, že nie je trendový aj v súčasnosti.

Ide to aj elegantne

Chcete niečo elegantnejšie? Skombinujte štýlové tenisky na platforme so šatami. To, že tenisky a šaty sa spolu nenosia, neplatí už dávno. A tak sa nemusíte obávať ani tejto kombinácie. Dokonca by sa dalo povedať, že tenisky na platforme sa k šatám hodia ešte viac ako obyčajné tenisky.

Elegantný outfit s teniskami na platforme môžete vyčarovať aj pomocou nohavíc rovného, či úzkeho strihu a dvojradového saka. K takejto kombinácii však odporúčame čo najjednoduchšie tenisky bez výrazných ozdobných prvkov.

Aj keď ešte nezačala ani jar, vzhľadom na dátum v kalendári už nejedna z nás túžobne sníva o lete. A tenisky na platforme sa skvelo hodia aj k typicky letnému oblečeniu, kratučkým šortkám. Pridajte atraktívny top a prípadne mikinu, aby vám nebola zima, keď sa večer ochladí a máte ideálny letný outfit.

Zdroj obrázka:

Autor: Roman Samborskyi / Shutterstock.com